Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Roland Cube-10GX

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

****

cube-10gx_angle_black_gal

Hiljattain ilmestynyt Roland Cube-10GX on Cube-perheen uusin jäsen, joka lähestyy firman suosittua Cube-reseptiä hieman toiselta kulmalta.

****

cube-10gx_front_gal

Kymmenwattinen Roland Cube-10GX (hintaluokka 125 €) asettuu vahvistinteholtaan kolmiwattisen Micro Cube GX:n ja 20-wattisen Cube-20GX-kombon väliin.

Kymppi-GX on edullisesta hinnastaan huolimatta samaa vankkaa tekoa kuin sen isot veljeksiä. Reilunkokoiset kulmasuojat ja Cube-sarjalle tyypillinen metalliritilä suojaavat kombon tehokkaasti monilta kolhuilta.

Koteloon on asennettu kahdeksantuumainen kaiutin.

cube-10gx_back_gal

Takapaneelista löytyy virtaliittimen (verkkolaite kuuluu hintaan) lisäksi aux-tulo, sekä yhdistetty kuuloke- ja linjalähtö.

cube-10gx_top_gal

Cube-10GX-kombon arkkitehtuuri poikkeaa toisista Cube-perheen GX-malleista:

Muiden GX-kombojen viritysmittarit ja i-Cube-Link-lähdöt puuttuvat tästä mallista, mutta niiden tilalle uudessa Cubessa tarjotaan huomattavasti avoimempi rakenne COSM-vahvistinosiossa.

cube-kit-image_1800

Cube-10GX tarjoaa nimittäin uuden Roland Cube Kit -appsin kautta (Android ja iOS) kitaristeille mahdollisuuden valita ja vaihtaa oman Cuben COSM-mallinnuksia oman maun ja käyttötarpeen mukaan. Tällä hetkellä Cube Kitistä löytyy kahdeksan sähkövahvistinmallia, yksi vahvistinmalli mikitetylle akustiselle kitaralle, sekä yksi bassovahvistin.

Vaikka kombon etupaneelissa lukee sen kolmen kanavapaikkojen kohdalla Clean…

View original post 417 more words

Jätä kommentti

Information

This entry was posted on 8. syyskuun 2014 by .

Laskin

  • 12 217 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi