Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Tanglewood T6

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

****

Akustiselle kitaralle erikoistunut kitaravahvistin avaa soittajalle monia teitä: pienimuotoiset pubikeikat voi hoitaa kokonaan sellaisella vahvistimella, sillä niissä on usein myös toinen tulo mikrofonia (tai muita äänilähteitä) varten. Isommalla keikalla taas oman lavasoundin ja henkilökohtaisen monitoroinnin pystyy vahvistimen ansiosta säätämään itse lavalta käsin, eikä soittaja ole enää täysin miksaajan armoilla.

 ****

Tanglewood T6 (396 €) on erittäin kompakti kaksikanavainen kombovahvistin, jolla on kahdeksan tuuman kaiutin ja pääteteho peräti 60 wattia. T6 painaa vain 11 kiloa ja se kulkee mukavasti mukana omassa gigbägissään (kuuluu hintaan).

Tanglewoodilla on kestävän tuntuinen kotelo, joka on päällystetty mustalla muovilla. Paksu vaahtomuovilevy suojaa kombon kaiutinta.

T6:n ykköskanava on varattu akustiselle kitaralle: tarjolla on gain-säädin, sekä kolmialueinen EQ. High/Low-kytkimellä voi vaimentaa liian kuumaa tulosignaalia, kun taas Contour-kytkimellä voidaan lisätä enemmän eloa liian tummaan signaaliin.

Kakkoskanavaa voi käyttää joko mikrofonin tai linjatasoisen signaalin vahvistimiseen ja muokkaamiseen. Tarjolla on tässä XLR/jakki-komboliitin, Line/Mic-kytkin, gain-säädin, sekä kaksialueinen EQ.

Efektiosastossa voi valita yhden…

View original post 336 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 19. lokakuun 2012 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: