Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Warwick BC 40 ja BC 150

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

Uusi Warwick BC -bassokombosarja on syntynyt yhteistyössä ruotsalaisen basistin Jonas Hellborgin kanssa. Idea oli yrittää tuoda mahdollisimman paljon huippuluokan Hellborg-sarjan vahvistimien soundillisista ominaisuuksista edullisemman luokan vahvistimiin.

****

Warwick BC-40 (170 €) on malliston pienemmästä päästä. 40-wattinen kombo on varustettu 10-tuumaisella kaiuttimella, sekä 2-tuumaisella diskanttitorvella.

Kiinassa valmistettu kevyt pienokainen on vankkaa tekoa – mattopäällysteinen kotelo kestää roudauksen mukisematta ja paksu metalliritilä suojaa tehokkaasti vahvistimen kaiuttimia kolhuilta.

BC 40:n liitin sähköjohdolle, sekä kombon päälle/pois-kytkin löytyvät yllättäen takaseinän alalaidasta. Tämä ei ole Warwickin yritys kiusata meitä basisteja, vaan herkästi surinaa ja muita häiriöääniä aiheuttavat muuntimet on sijoitettu koko BC-sarjassa mahdollisimman kauas pois etuasteen elektroniikasta.

****

Yksinkertainen on kaunista: Warwick BC 40:llä on kaksi tuloa – yksi aktiivisille ja toinen passivisille soittimille – kolmialueinen EQ, sekä volume-säädin. Kahdesta mini-jakista toinen on tulo esimerkiksi mp3-soitinta varten, kun taas toinen on kuulokelähtö hiljaiseen harjoitteluun (kaiuttimet kytketään silloin automaattisesti pois päältä).

Mikä jää…

View original post 394 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 19. lokakuun 2012 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: