Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Zoom G3

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

Zoom G3 (213 €) on uusi merkkipaalu firman historiassa. Tähän mennessä kompakteissa Zoom-efekteissä sisäinen arkkitehtuuri on ollut sellainen, että pedaali tarjoaa tietyn määrän valmiita efektiketjuja, jotka toimivat kaikkien efektiohjelmien (patchien) peruspilareina.

Sinänsä vanhassa menetelmässä ei ollut mitään vikaa, mutta käyttökokemus oli ajoittain hieman jäykkä ja epäintuitiivinen.

Uudessa G3:ssa on kokonaan uusittu lähestymistapa: pedaali käyttäytyy kuin kolme vierekkäistä, perinteistä efektipedaalia. Jokaisella näistä kolmesta efektistä on oma suuri näyttönsä ja kolme säädintä, joilla pääsee ilman kiertoteitä muokkaamaan valitun efektityypin tärkeimpiä parametrejä.

Mutta kun kyse on täysin digitaalisesta pedaalilaudasta, jokainen näistä kolmesta efektistä tarjoaa noin 100 erilaista efektityyppiä, joihin pääsee nopeasti käsiksi näytön yllä olevilla Type-napeilla.

Zoom G3 saa virran joko virtalähteestä (kuuluu hintaan), neljästä AA-paristosta tai tietokoneelta usb:n kautta.

Pedaalin takapaneelista löytyy yllättävän laaja valikoima erilaisia tuloja ja lähtöjä: jakkituloon voi liitää sekä perinteisiä passiivisia soittimia että aktiivielektroniikalla varustettuja kitaroita.

Jakkilähtöistä saa joko stereo- tai monofonista signaalia, ja vasemman kanavan…

View original post 385 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 19. lokakuun 2012 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: