Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Roland AC-33RW

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

****

ac-33-rw_front_gal

Roland AC-33RW (467 €) on mustan AC-33:n uusi sisarmalli ruusupuu-tyylisellä viimeistelyllä. Pikkukombo ei ole päällystetty oikealla ruusupuulla (tai palisanterilla), vaan tässä käytetään monista huonekaluistakin tuttua keinotekoista materiaalia.

ac-33-rw_angle_2_gal

Rolandin AC-33RW on firman pienikokoisin kombovahvistin akustiselle kitaralle ja laululle. Se toimii sekä omalla virtalähteellä (kuuluu pakettiin) että kahdeksalla AA-paristolla, jolloin sen käyttöaikaa on – käytetystä paristotyypistä riippuen – jossain kahdeksan ja yhdeksän tunnin välimaastossa.

Painoa on AC-33:lla vain hieman yli neljä ja puoli kiloa – oikea kärpässarjalainen siis – mutta tehoa löytyy peräti 30 wattia (20 W paristoilla)! Stereofonisesta kombosta löytyy kaksi viisituumaista kaiutinta, ja kotelossa on bassorefleksiaukko niiden välissä.

ac-33-rw_top_gal

AC-33RW tarjoaa kaksi kanavaa yhtäaikaiseen käyttöön:

Guitar-kanava on tarkoitettu elektroakustiselle kitaralle, ja sillä on volume-säätimen lisäksi kolmialueinen EQ-osasto. Toinen kanava on Mic/Line-kanava, johon voi kytkeä laulumikrofonin tai vaikkapa toisen mikillä varustetun kitaran. Mic/Line-kanava tarjoaa vain kaksialueisen EQ:n soundin hienosäätämiseen. Kanavan kaksi tuloa ei voi muuten käyttää samanaikaisesti – kun jakkituloon…

View original post 461 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 22. tammikuun 2013 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: