Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: Hehku Custom Nightingale 15

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

Hehku Nightingale 15 – opener

Kitaristin näkökulmasta Suomi on suorastaan se tarunhohtoinen luvattu maa. Asukaslukuun suhtautettuna täällä on uskomaton määrä soitinpajoja, sekä efektien ja vahvistimien valmistajia.

Yksi tällainen custom-vahvistimia rakentava firma on porilainen Hehku Customs. Hehkun puuhamiehiä ovat Jarmo Välimäki, joka vastaa suunnittelusta, valmistuksesta ja huollosta, sekä Markku Penttilä ja Juha Heljakka, jotka ovat vastuussa tuotekehittelystä, markkinoinnista ja myynnistä.

Tällä hetkellä Hehku tarjoaa seitsemän kitaravahvistinta, sekä yhden bassovahvistimen custom-mallistossaan (hinnat alk. 1.300 €), mutta – koska kyse on aidosta custom-pajasta – jokaisen tilauksen voi räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, ja vakiona on periaatteessa ainoastaan koteloiden/vahvistimien muoto. ”Ajatuksena on, että koitamme toteuttaa soittajan villeimmätkin haaveet, joten voidaan neuvotella kaikenlaisista optioista.” sanoo Jarmo Välimäki.

****

Hehku Nightingale 15 – full front

Kitarablogi sai testattavaksi 15-wattisen Hehku Nightingale 15 -kombon, joka on Hehku Customsin ensimmäinen ”sarjavalmisteinen” kitarakombo ilman custom-optioita.

Nightingale 15 (1.950 €, nuppi: 1.750 €) on 12-tuumaisella kaiuttimella varustettu käsintehty putkikombo, joka edustaa täydellisesti Hehku-vahvistimien filosofiaa, sekä ulkonäön että signaalitien kannoilta.

View original post 641 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 2. toukokuun 2014 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: