Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: The Valve Bimbo

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

****

The Valve Bimbo – with SG

Italialainen The Valve on vielä suhteellisen uusi tuttavuus, mutta firman putkivahvistimet ovat löytyneet tiensä jo monen kitaristin ja studion laitearsenaaliin. Tällä kertaa tutustutaan malliston pienimpään jäseneen – Model 105 Bimbo -komboon. Viisiwattinen täysputkikombo tuo rutkasti tonea olohuoneeseen ja äänityssessioon.

****

The Valve Bimbo – full front

Ihan aluksi täyttyy korostaa, että sana bimbo tarkoittaa italiaksi pientä lasta – tässä ei ole siis kyse tyhmistä blondivitseistä.

The Valve Bimbo (katuhinta noin 800 €) on viisiwattinen täysputkikombo, jonka pääajatus on tarjota mahdollisimman hyvää soundia myös hiljaisella. Tämän vuoksi The Valven suunnittelijat ovat valinneet komboon täysikokoisen 12-tuumaisen Celestion-kaiuttimen (G12T-75), ja samasta syystä myös Bimbon kotelo on isompi kuin monissa muissa pikkustyrkkareissa.

The Valve Bimbo – Celestion speaker
Kombon putket tulvat slovakialaiselta laatuvalmistajalta JJ-Electronicsilta, joka oli aiemmin tunnettu nimellä Tesla. Etuvahvistimessa käytetään kahta 12AX7/ECC83-putkea. Päätevahvistimeen on asennettu tehtaalla yksi EL34-putki, mutta Bimbon itsebiasoiva rakenne mahdollistaa myös täysin turvallisia kokeiluja muillakin pentodiputkilla. Tämän ansiosta voi samasta kombosta saada hyvin erilaisia soundeja esiin. Pääteputki on sijoitettu niin, että siihen…

View original post 358 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 17. joulukuun 2012 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: