Soitintesti.com

Finland's Premier Gear Review Site

Testipenkissä: AKG WMS470 Instrumental Set

Kitarablogi.com – Finland's premier Guitar and Bass blog

AKG WMS470 – opener

Suomessa langattomille järjestelmille sallitut taajuusalueet muuttuvat piakkoin, kun 790-822 MHz ja 854-862 MHz kaistat poistetaan käytöstä tämän vuoden lopussa. Monille tulee tämän takia järjestelmän päivittäminen eteen.

Yksi sopiva kandidaatti uudelle langattomalle on AKG:n keskihintainen WMS470-järjestelmä kitaristeille ja basisteille, joka on tämän testin kohde. Systeemi koostuu PT470-lähettimestä ja SR470-vastaanottimesta. AKG WMS470 (katuhinta noin 550 €) on pro-luokan järjestelmä, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja hienouksia. Suunnittelussa huomio kohdistui kuitenkin selvästi systeemin toimintavarmuuteen sekä laitteiden helppokäyttöisyyteen, minkä ansiosta WMS470 Instrumental Set on varteenotettva vaihtoehto myös ensimmäiseksi langattommaksi.

AKG:n maahantuojalla Studiotecillä on muuten juuri nyt meneillään AKG-vaihtotarjous, joka on voimassa 30.06.2013 saakka, ja josta saa lisätietoja tästä linkistä.

****

AKG PT470 – front

Langattoman systeemin pääpalikat ovat lähetin (engl. transmitter) ja vastaanotin (engl. receiver).

WMS470-paketin lähetin on mukavan kevyt AKG PT470. Lähettimeen liitetään firman MKG L -johto (kuuluu paketiin) kitaraa varten. Jostain kumman syystä yhden soittimen suljettu, putkilomainen Switchcraft-jakki ei tullut toimeen AKG-johdon jakin…

View original post 629 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 11. helmikuun 2013 by .

Laskin

  • 11 678 kävijää

Laita tähän s-postiosoitteesi

%d bloggaajaa tykkää tästä: